Teltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezer

Terug naar overzicht
Teltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezerTeltonika FMB003 2G GPS voertuig tracker met OBDII-gegevens lezer
Prijs:
€ 79,-
Op voorraad
Excl. BTW:€ 65,29
Aantal:
Bedrag: € 79,- 
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Grote voorraad in NL
  • Veilig betalen
  • Advies op maat
  • Vragen? Bel met onze helpdesk

 

Qshops


Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads
Gerelateerd
Video's

Omschijving

Teltonika FMB003 is een compacte plug and play tracker met 4.0 Bluetooth-connectiviteit, interne High Gain GPS, GNSS- en GSM-antennes en geïntegreerde back-upbatterij. De belangrijkste kenmerk van FMB003 is zijn mogelijkheid om OEM parameters (PID's) via de OBD-poort te lezen.

  

FMB003 is ontworpen voor het volgen van lichte voertuigen in toepassingen zoals verzekeringstelematica, huurauto's, berging van gestolen auto's, openbare veiligheidsdiensten, koeriersdiensten, taxi en nog veel meer. Met de FMB003 zult u onder andere de  kilometerteller en echte brandstofniveaus kunnen lezen. 

 FMB003-overview-mifi-hotspot

De FMB003 voertuigtracker volgt de locatie van het voertuig via GNSS daarnaast volgt hij ook de ingestelde voertuigparameters en hun status in real time. De tracker stuurt de verzamelde gegevens, gecombineerd met zijn GNSS-locatiegegevens, via een GSM-netwerk naar een server voor analyse. De gegevens kunnen daarna worden gecontroleerd via pc, laptop, tablet of smartphone.

Via deze manier kunt u alle aspecten van het rijgedrag en het voertuig in de gaten houden. Denk hierbij aan: huidige locatie, reisdetails en geschiedenis, detectie van verontrustend rijgedrag zoals te hard rijden, Batterijverbruik, brandstofverbruik, gestarte motor en diagnostische probleemcodes.

FMB003-toepassingen-mifi-hotspot


De FMB003 tracker is eenvoudig te monteren en makkelijk in gebruik. Door de ingebouwde Bluetooth wordt de tracker automatisch gevonden op het apparaat dat u gebruikt. Ook is het mogelijk om via micro-USB de tracker aan te sluiten op uw PC of laptop. Met de Teltonika Configurator is het mogelijk diverse scenario’s in te stellen zoals te hoge snelheid detectie, te veel stationair draaien detectie, brandstofteller, Geofence en de tijd dat een voertuig niet draait.Vergelijkingstabel

Model

FMB003

FMB001

FMB010

OBDII data

Ja

Ja

Nee

Ingangen/Uitgangen

Digitale, Impuls en Analoge ingangen en digitale uitgangen

Digitale ingang

Digitale ingang

IP-klasse

IP41

IP41

IP41

Stroomvoorziening

10-30V

10-30V

10-30V

Je bekijkt nu de FMB003


Eigenschappen


 • OBDII Plug and Play tracker
 • Bluetooth 4.0 connectiviteit
 • High Gain GPS, GNSS- en GSM-antennes
 • Geïntegreerde back-up batterij
 • Temperatuur/vochtigheidssensoren, handsfree, firmware en configuratie update via Bluetooth


In de doos

 • 1x Teltonika FMB003