Betalen

U kunt bij ons op meerdere manieren betalen. Wij accepteren de volgende (gratis) betaalwijzen:

Online betalen met Ideal
Het snelst betaalt u via Ideal. Met deze snelle en veilige betaalmethode is uw betaling snel bij ons binnen en nemen wij uw bestelling binnen 24 uur in behandeling.

Online betalen met Bankcontact/ Mister Cash
Met deze snelle en veilige betaalmethode is uw betaling snel bij ons binnen en nemen wij uw bestelling binnen 24 uur in behandeling.

Creditcard betaling
Creditcards MasterCard en VISA zijn welkom. De betaling met creditcards verloopt veilig via een zogenaamde met SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd en goed gekeurd hebben, sturen we je bestelling nog op dezelfde dag aan je op.

Paypal betaling
Met deze snelle en veilige betaalmethode is uw betaling snel bij ons binnen en nemen wij uw bestelling binnen 24 uur in behandeling

Giropay en SofortÜberweisung.de
Met deze snelle en veilige betaalmethode is uw betaling snel bij ons binnen en nemen wij uw bestelling binnen 24 uur in behandeling.

Vooraf overmaken
U kunt uw bestelling ook overmaken via een Nederlands bankrekeningnummer.
Wij nemen uw bestelling pas in behandeling na betaling. Op deze wijze duurt het langer voordat u uw bestelling in huis heeft.

Op rekening betalen:
Bedrijven kunnen bij ons na de tweede bestelling op rekening kopen met inachtneming van een betalingstermijn van 8 dagen. Kunt u om boekhoudkundige redenen uitsluitend op rekening inkopen neem dan contact met ons op of e-mail ons.

Contant bij afhalen:
U kunt bij ons ook, enkel en uitsluitend op afspraak, contant betalen bij afhalen. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail. Vul dus uw e-mailadres goed in op onze website. Dit is geen betalingsbewijs, maar een orderbevestiging.