Nieuws

21 januari 2019

We.Stream komt met wereldwijde Databundel van 1 TB!

We.Stream introduceerde onlangs op de technologiebeurs CES 2019 een wereldwijde databundel ter grootte van 1 Terrabyte. Deze corporate databundel heeft een minimale grootte van 1 TerraByte aan “high speed”data en kan in meer dan 145 landen gebruikt worden. De We.stream corporate databundel is bestemd voor de wat grotere mondiaal opererende bedrijven.

Data delen met collega’s:

De databundel kan gedeeld worden door medewerkers van een bedrijf en heeft een looptijd van 24 maanden. Men kan inloggen op de mobiele data pool via de We.Stream mobiele hotspots met embedded Cloud-Sim technologie. Medewerkers kunnen vrij eenvoudig online wereldwijd deze mobiele data onbeperkt gebruiken. Met de corporate datapool van 1 TB hoeft men zich geen zorgen te maken over verlies van ongebruikt datategoed en/ of torenhoge onverwachte facturen ('bill shocks'). Tevens kan men met de We.Stream mobiele hotspot een beveiligde VPN verbinding maken met de centrale server van het bedrijf.

Conclusie:

Bedrijven krijgen met de Corporate databundel van We.stream de beschikking over een “high speed” mobiele data pool van minimaal 1 TB, die haar medewerkers in meer dan 145 landen kunnen gebruiken.

Koop uw We.Stream corporate bundel veilig en online bij mifi-hotspot.nl.« terug