Over MiFi-hotspot

Onderscheidende leverancier van wireless oplossingen

Mifi-Hotspot.nl is een onderscheidende leverancier van wireless en mobiele oplossingen. Hierbij moet gedacht worden aan USB-Modems, mobiele Wireless Routers (MiFi), Routers en bijbehorende accessoires. MiFi-Hotspot.nl streeft ernaar om kwaliteitsproducten te leveren tegen scherpe prijzen.

Jarenlange ervaring

De medewerkers van MiFi-Hotspot.nl hebben jarenlange ervaring op gebied van Wireless producten en zij zijn u graag van dienst. Wij geloven er heilig in dat het juiste mobiele apparaat u het leven zeer aangenaam kan maken

Wireless technologie

Wireless en mobiele breedband producten zijn gebaseerd op 2G, 3G, 4G LTE en 5G technologieen en zijn ontworpen om overal en waar ook ter wereld verbonden te zijn. Het assortiment van MiFi-Hotspot.nl is groeiende en is op te delen in de volgende categorieen:

M2M Routers 

Machine-to-machine routers van industriele kwaliteit maken het mogelijk om op proffesioneel niveau een IoT toepassing te realiseren. 

MiFi Routers

Realiseer een persoonlijke hotspot via een lokale internetprovider

We.Stream

Dé internetoplossing voor internationale zakenreizigers

Modems 3G/4G LTE

Mobiele modems geschikt voor internet verbinder onderweg

GPS Trackers

24/7 live informatie over objecten

Yacht Connect

Live informatie over de status van je boot

Antennes

Middel voor het uitzenden en ontvangen van radiogolven. 

 

Naast deze categoriën vind je op onze website bundels met internet oplossingen. Deze bundels zijn ideaal voor internet in uw camper, yacht of vakantiehuis. 

MiFi-Hotspot.nl staat voor kwaliteitsproducten, betrouwbaarheid en een goede service. Je kunt ons volgen op LinkedIn en Facebook.