Over MiFi-hotspot

Mifi-Hotspot.nl is een onderscheidende leverancier van Wireless en mobiele breedband producten. Hierbij moet gedacht worden aan USB-Modems, mobiele Wireless Routers (MiFi), Routers, tablet PC’s,  en (WiFi) IP Camera’s en bijbehorende accessoires. MiFi-Hotspot.nl streeft erna om kwaliteitsproducten te leveren tegen betaalbare prijzen. De medewerkers van MiFi-Hotspot.nl hebben jarenlange ervaring op gebied van Wireless producten en zij zijn u graag van dienst. Wij geloven er heilig in dat het juiste mobiele apparaat u het leven zeer aangenaam kan maken.
Wireless en mobiele breedband producten zijn gebaseerd op 3G, 4G en 4G LTE technologieen zijn ontworpen om overal en waar ook ter wereld “samen online” te gaan. Het assortiment van MiFi-Hotspot.nl is groeiende en is op te delen in de volgende categorieen:


USB-Modems

USB-Modems zijn vandaag de dag zeer compatible en zorgen ervoor dat uw computers draadloos met het internet verbonden kunnen worden. Hiervoor is bekabeling en zijn netwerkkaarten niet meer noodzakelijk.


Mobiele Hotspots MiFi:
Een MiFi is een mobiele router waarmee je eenvoudig verbinding kun maken met het internet.  Een USB connectie is niet meer nodig en men kan tot 10 gebruikers inloggen op 1 hotspot. Het is ideaal voor reizigers in het buitenland.
3G/4G Routers: Deze routers worden daar toegepast waar het niet mogelijk is om op een standaard wijze, via bekabeling, een internet verbinding te maken.

MiFi-Hotspot.nl staat voor kwaliteitsproducten, betrouwbaarheid en een goede service. Je kunt ons volgen op LinkedIn en Facebook.