Over MiFi-hotspot

Onderscheidende leverancier van wireless-oplossingen

Mifi-Hotspot.nl is een onderscheidende leverancier van wireless- en mobiele oplossingen. Denk hierbij aan USB-modems, mobiele draadloze routers (MiFi), reguliere routers en bijbehorende accessoires. Mifi-Hotspot.nl levert kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Jarenlange ervaring

De medewerkers van MiFi-Hotspot.nl helpen je graag verder met hun jarenlange ervaring op gebied van wireless-producten. Immers: wij geloven erin dat het apparaat wat het beste bij jou past jouw leven een stuk aangenamer kan maken.

Wireless-technologie

Mobiele breedband- en wireless-producten zijn ontworpen voor 2G, 3G, 4G, LTE en 5G technologieën om overal ter wereld verbonden te zijn. Het assortiment van Mifi-Hotspot.nl groeit continu, waarbij wij een divers assortiment aanbieden:

M2M Routers 

Machine-to-machine routers van industriële kwaliteit realiseren een IoT-toepassing op professioneel niveau.  

MiFi-routers

Realiseer een persoonlijke hotspot via een lokale internetprovider

We.Stream

Dé internetoplossing voor internationale zakenreizigers

Modems 3G/4G LTE        

Mobiele modems geschikt voor internet verbinder onderweg

GPS Trackers

24/7 live-informatie over objecten

Yacht Connect

Live-informatie over de status van je boot

Antennes

Product voor het uitzenden en ontvangen van radiogolven.

 

Buiten dit assortiment biedt Mifi-Hotspot.nl bundels met internet oplossingen aan. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internet in de camper, op de boot of in het vakantiehuis.

MiFi-Hotspot.nl staat voor kwaliteitsproducten, betrouwbaarheid en hoogwaardige service. Je kunt ons volgen op LinkedIn en Facebook.