Nieuws

09 januari 2019

We.Stream Mobiele Hotspot met embedded Cloud SIM Technologie 150 MBps.

Nieuw Bij Mifi Hotspot!

De We.Stream Mobiele Hotspot met embedded Cloud SIM Technologie 150 MBps.

Beschrijving:

De We.Stream is ’s werelds eerste veilige Mobiele Hotspot, waarmee gebruikers in meer dan 150 landen wereldwijd veilig en onbeperkt kunnen internetten. Met de We.Stream LTE mobiele wireless router kan men Wi-Fi-apparaten verbinding laten maken met het internet. De snelheden die gehaald kunnen worden variëren van 150 Mbps download en 50 Mbps upload snelheid op het 4G/ LTE netwerk. De We.stream mifi hotspot ondersteunt alle WiFi apparaten zoals de Apple iPad, iPod, iPhone, Samsung Galaxy en nog veel meer. De We.Stream ondersteunt gelijktijdig maximaal 5 gebruikers.

De We.Stream mifi router ondersteunt wereldwijd de volgende banden: LTE FDD: Band 1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20 enLTE TDD: 38/39/40/41 en op UMTS Band: 1/2/3/4/5/6/8/9/19, maar werkt ook op het oude 2G GSM netwerk frequenties 850/900/1800/1900 MHz. Dit houdt in dat deze router vrijwel overal ter wereld gebruikt kan worden en dat deze werelddekking heeft.

De We.Stream mobiele hotspot wordt geleverd met een vaste 5350 mAh batterij met een gebruiksduur tot wel 15 uur. De Westream kan hierdoor als powerbank gebruikt worden om bijvoorbeeld veilig je smartphone op te laden.

De Zakelijke Reiziger

De We.stream is met name geschikt voor de zakelijke intercontinentale reiziger. Het gebruik van internet is buiten Europa vaak erg duur vanwege de hoge roamingkosten. Het lokaal kopen van een SIM kaart is vaak omslachtig en kost veel tijd en geld. Omdat de We.Stream Mifi met zogenaamde embedded Cloud-SIM-technologie werkt kan men online heel eenvoudig een geschikte databundel bij kopen.

Kosten

De aanschafkosten van de We.Stream zijn eenmalig € 149,- (excl. BTW) en er is standaard een 2 GB databundel inbegrepen die in meer dan 150 landen gebruikt kan worden. De We.Stream kent geen maandelijkse abonnementskosten, waardoor de kosten helder en beheersbaar zijn. Je koopt namelijk enkel en alleen de data die je nodig denkt te hebben. Via het overzichtelijke touchscreen kan men additionele databundels van 2, 5 of 10 GB aanschaffen. Alle bundels zijn 30 dagen geldig en kunnen eenvoudig via Creditcard of Paypal aangekocht worden. Voor frequente reizigers biedt We.Stream ook een jaar lang wereldwijd onbeperkt internet aan. Click hier voor de beschikbare databundels.
Verder heb je nog de mogelijkheid om 2 simkaarten toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld je eigen dual simkaart zijn of een lokale sim van het land waar men op dat moment verblijft.

VPN Oplossing

Gebruik maken van hotel wifi en publieke wifi is zeer risicovol in diverse landen vanwege de lage beveiliging. Vaak is dit de plaats waar hackers bedrijfsgevoelige informatie onderscheppen. Dit kan met voorkomen met de unieke ingebouwde VPN oplossing van de We.Stream. Met deze VPN oplossing kan men op een eenvoudige wijze een veilige “peer-to-peer” tunnel opzetten met het bedrijfsnetwerk. Deze VPN oplossing maakt dat de Westream zeer geschikt is voor overheden, accountants, advocaten, politie en organisaties die met bedrijfsgevoelige informatie werken.

 

Conclusie:

Met de We.Stream verkrijgt de internationale zakelijke reiziger wereldwijd de beschikking over een mobiele hotspot waarmee hij snel, flexibel en veilig gebruik kan maken van het internet. Koop uw We.Stream veilig en online bij mifi-hotspot.nl.« terug