Nieuws

02 juli 2021

Unieke prestaties voor maritieme toepassingen: Poynting lanceert 2 nieuwe OMNI-directionele antennes

Met trots introduceert Poynting twee gloednieuwe OMNI-Directionele antenne-oplossingen, waarmee Poynting zijn productportfolio flink uitbreidt: OMNI-493 en OMNI-293Met exact dezelfde elektrische specificaties is de OMNI-493 specifiek ontworpen voor maritieme toepassingen, terwijl de OMNI-293 zich richt op meer landinwaartse omgevingen.

Gemonteerd in dezelfde behuizing als de OMNI-402, is de OMNI-493 antenne nauwkeurig ontworpen om alle bestaande en nieuwe frequenties van 617 MHz (voor Band 71: 617-698 MHz) tot en met 3800 MHz te dekken. De CDMA-banden zijn niet gedekt. De antenne is geproduceerd om naast de hogere banden, ook goed te presteren op de lagere banden. Zo biedt Poynting de mogelijkheid extra bereik toe te voegen, wat zorgt voor een hogere en betere doorvoer. Dit is een SISO-antenne

De antenne is een perfecte aanvulling op het Marine en Coastal portfolio van Poynting. Voor degenen die geen compromissen willen sluiten op het gebied van prestaties, geniet je met gebruik van deze antenne nog langer van 3G-, 4G- en 5G-connectiviteit op zee of in afgelegen gebieden met een enorme doorvoerprestatie.

De OMNI-293 is de urban-versie van deze antenne en concurreert ietwat met de OMNI-292. Het verschil zit vooral in het feit dat de OMNI-293 zeer goed de 5G frequenties dekt, waar de OMNI-292 deze functionaliteit in mindere mate levert. Bovendien presteert de OMNI-293 uitstekend op Band 71 (617 – 698 MHz) welke momenteel in verschillende landen wordt ontwikkeld. Hierdoor is de Poynting OMNI-293 een toekomstbestendige antenne, welke geschikt is voor de lagere 600 MHz-frequenties én de hogere 3,4-3,8 GHz.

Beide antennes zijn ontworpen met superieure patrooncontrole over het hele frequentiebereik, waardoor ze de meest omni-directionele OMNI's zijn die er zijn!

Lees meer over de technologie van Poynting« terug