Nieuws

21 december 2017

Poynting kondigt nieuwe range WiFi antennes aan!

Nieuwsbericht!

Poynting kondigt een nieuwe reeks industriële dual band Wi-Fi antennes aan!

Poynting is een toonaangevende leverancier van geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige antenne systemen en is gevestigd in Zuid Afrika. Poynting ontwerpt, ontwikkelt en produceert antenne oplossingen voor telecom bedrijven en de consumenten markt.
De antennes van Poynting onderscheiden zich door hun moderne, innovatieve en robuuste ontwerp. Poynting maakt antennes in de frequentie range van 3 MHz tot en met 8 GHz.
Lees meer over Poynting op www.poynting.tech .

 


Deze nieuwe dual band Wi-Fi antennes zijn speciaal ontworpen voor systemen die een hoge betrouwbaarheid vereisen in bedrijfskritische omstandigheden en situaties. Denk hierbij aan industriële automatisering, magazijnen, ziekenhuizen, scholen en plaatsen waar hoge concentraties Wi-Fi connecties zijn zoals op beurzen.

Deze Poynting Wi-Fi antennes kunnen zowel worden toepast in combinatie met de allernieuwste dual band Wi-Fi modems als met de oudere Wi-Fi apparatuur.

De industriele Wi-Fi antennes bestaan uit een drietal antennes die de 2,4 en 5 GHz frequentie dekken. De directionele antennes (WLAN 60 en WLAN-61) beschikken over een slagvaste kunststof behuizing waarin ruimte aanwezig is om eigen elektronica te monteren.

De Poynting WLAN-60 is een Si-So (Single input-Single output) directionele Wi-Fi antenne. De
WLAN-60 heeft 1 sma female RP connector rechtstreeks op het antenne element met een versterking van 13-18 dBi.

De Poynting WLAN-61 is een directionele 4x4 MiMo (Multiple input-Multiple output) Wi-Fi antenne met een versterking van 9-11 dBi. De WLAN-61 is ontworpen voor toepassingen, waar meerdere onafhankelijke datastromen (multiplexing) vereist zijn. Denk hierbij aan de nieuwste dual band 802.11ac MiMo Wi-Fi modems, waar datasnelheden gehaald worden tot 1300 MBps.

De Poynting OMNI-296 is een omni directionele Si-So antenne met een versterking van 6-7,7 dBi.
Als extra kunnen de WLAN-60 en de OMNI-296 ook werken op de 3,5 GHz WiMax band, waardoor zij eigenlijk TRI-band antennes genoemd kunnen worden.

De Poynting Wi-Fi antenne reeks kan worden toepast op de volgende gebieden:

Industriële automatisering
Machine to Machine M2M toepassingen
Point of Sale apparatuur (betaalmachines)
Beveiligingsindustrie (Camera-Monitoring)
Hoge concentratie van Wi-Fi apparatuur (fabrieken, scholen, beurzen)
Magazijnen met oudere Wi-Fi apparatuur
Meetopstelling in het veld (watermeters-energiemeter ed)

Lees meer over de Poynting dual band Wi-Fi antennes op www.mifi-hotspot.nl« terug