Nieuws

07 maart 2022

Nieuw! Poynting 4x4 MIMO Cellular Marine & Coastal Antenna

Nieuw! Poynting 4x4 MIMO Cellular Marine & Coastal Antenna 

Nu verkrijgbaar bij MiFi-Hotspot.nl: Maak kennis met de nieuwe Poynting Europe GmbH OMNI-414 cellulaire Marine & coastal antenne. De eerste 4x4 MIMO-Antenne in zijn soort. En dit is pas het begin, want Poynting heeft al aangekondigd dat komende maanden nog een model volgt.

De belangrijkste voordelen van de nieuwe OMNI-414-antenne op een rij:

Niet alleen biedt de nieuwe OMNI-414 antenne wereldwijde dekking voor 5G en 4G verbinding, ook is de antenne volledig beschermd tegen zout water, dankzij het UV-stabiele ASA-radome materiaal. Zo kan deze antenne ook in zeer corrosieve omgevingen gebruikt worden en biedt deze bescherming tegen chemicaliën en zout water.

De antenne wordt standaard geleverd met 4 x 2m HDF-195 kabel met SMA (male) connectoren. Bovendien wordt deze geleverd met een verscheidenheid aan montageopties om de installatie te vergemakkelijken. De initiële productievoorraad van de OMNI-414 zal beschikbaar zijn vanaf begin december en het eerste kwartaal van 2022. Laat het ons weten als u een hoog volume nodig heeft, zodat MiFi-Hotspot.nl hiervoor de nodige voorzieningen kan treffen.

Speciaal ontworpen voor gebruik op zee en aan de kust is deze antenne uitermate geschikt, zelfs wanneer u in zwaar weer verkeert. Nu verkrijgbaar bij MiFi-Hotspot.« terug