Nieuws

25 juni 2014

Nieuw! Panorama LPMM antenne op NBC News

NBC Nieuws & Het Weer kanaal installeert de "Grote Witte" LPMM antenne van Panorama voor de opsporing van tornado’s!. Wilt u meer weten over deze antenne?

NBC Nieuws & Het Weer kanaal installeert de 
"Grote Witte" LPMM antenne van Panorama 
voor de opsporing van tornado’s! 

 

 

De Panorama LPMM-7-27-58 Antenne is geselecteerd to voor de opsporing van tornado’s in de nieuwe Tv serie “Tornado Track 2014”. Deze serie is vorig week in premiere gegaan  en volgt de ontwikkeling van tornado’s in de zogenaamde “Tornado Alley".

 

In samenwerking met het NBC Nieuws & Het Weerstation heeft Panorama antennes de voertuigen die de tornado’s volgen uitgerust met de "Great White" antennes uit de  LPMM serie. Het betreft hier de 4G LTE MiMo, WLAN MiMo & GPS, “low profile”, “heavy duty”, “ground plane” onafhankelijk model geschikt voor ieder voertuig. Deze LPMM-7-27-58 antenne werd door de meteorologen gekozen en maakt het mogelijk om de verzamelde datastromen betrouwbaar en met hoge snelheid te ontvangen via het mobiele 4G netwerk.  In de voertuigen wordt de tot op de minuut nauwkeurige weerradar data verwerkt tot betrouwbare beelden van een van de gevaarlijkste en dodelijkste weer fenomenen.

 

 

Het volgen van tornado’s is een van de laatste voertuig toepassingen die met de LPMM antenne serie van Panorama gerealiseerd wordt. Diverse publieke veiligheids instanties willen deze antenne inzetten voor hun toepassingen op gebied van hoge snelheids data communicatie. De “high performance” eigenschappen van de “Great White” LPMM antenne serie, maakt deze low profile “4G LTE MiMo antenne” zeer geschikt voor diverse verschillende communicatie toepassingen daar waar hoge snelheids 4G LTE mobiel internet vereist is.

Ook zijn de antennes inzetbaar voor toepassingen in extreme situaties zoals bij politie, brandweer en ambulances. 

 

 
« terug