Altijd een snelle en betrouwbare verbinding

MiFi-Routers »

MiFi Routers

MiFi staat voor Mobile Wifi. Een MiFi is een mobiele Router die, voorzien van een SIM kaart, zelf contact maakt met een aanbieder van mobiel internet. Op deze wijze creeer je je eigen "hotspot".  

Een MiFi is onmisbaar voor iedereen die wel eens mobiel internet gebruikt in trein, auto of boot of in het buitenland verblijft. Indien men in het buitenland een lokale data SIM aanschaft kan men aanzienlijk besparen op de roamingkosten. Door het gebruiksgemak, compacte formaat en de handige functionaliteit  is de MiFi op zeer korte tijd zeer populair geworden.

 

MiFi Routers 5G

MiFi Routers 5G

De nieuwste generatie mobiele hotspots bieden de mogelijkheid om het razendsnelle 5G netwerk te gebruiken als persoonlijke mobiele hotspot. Met een downloadsnelheid van 1.65 Gbps en 2,4 en 5 GHz dual-band WiFi zijn dit de beste mobiele routers beschikbaar op mifi-hotspot.nl

Meer info

MiFi Routers 4G LTE

MiFi Routers 4G LTE

4G-LTE routers behoren tot de vierde generatie routers die gebruik maken van de "long-Term Evolution Technologie" (LTE). Deze LTE techniek is de opvolger van 3G-technieken zoals UMTS, HSDPA en HSUPA en er kunnen downloadsnelheden gehaald die op kunnen lopen tot maar liefst 300 Mb/s.

Meer info

MiFi Routers 3G

MiFi Routers 3G

Met de voordelige 3G routers creër je een persoonlijke mobiele hotspot tot wel tien apparaten. Indien in het buitenland kan dit aanzienlijk besparen op de roamingkosten. Deze zeer compacte MiFi oplossingen kan door 10 gebruikers tegelijkertijd gebuikt worden. 

Meer info