Merken Mifi Hotspot

Mifi-hotspot is een specialist op gebied van wireless netwerk apparatuur. Wij bieden een breed assortiment aan van wireless producten van toonaangevende merken. Onderstaand treft u de belangrijkste merken aan van Mifi-hotspot.nl

Huawei

Huawei

Het merk Huawei is een toonaangevende aanbieder van telecom-oplossing en streeft naar voortdurende klantgerichte innovatie. Met de visie: “het leven verrijken door middel van communicatie”, wordt Huawei inmiddels gebruikt in meer dan 140 landen.

Meer info

Poynting

Poynting

Poynting is een toonaangevende leverancier van geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige antenne systemen en is gevestigd in Zuid Afrika. Poynting heeft 2 business unit te weten commerciele antennes en defensie antennes.

Meer info

Teltonika

Teltonika

Het is Teltonika's visie om toegevoegde waarde bieden voor mensen en bedrijven door het creëren van elektronische apparaten en oplossingen die zijn gebaseerd op de laatste stand van wetenschap en technologie. Teltonika wil mensen helpen om de nieuwste technologieën in het echte leven te integreren zodat deze een meerwaarde biedt en leidt tot kwaliteitsverbetering en verrijking van het leven.

Meer info

Panorama

Panorama

Panorama antennas is een toonaangevende leverancier van geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige antenne systemen en is gevestigd in Engeland.

Meer info

Scan Antennes

Scan Antennes

Scan antennes is een toonaangevend bedrijf op gebied van het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van van hoge kwaliteit antennes bestemd voor de Maritieme en machine to machine industrie.

Meer info

NetCommWireless

NetCommWireless

NetComm Wireless Limited (ASX: NTC) is a leading developer of Machine-to-Machine (M2M) devices and solutions globally. The company provides 3G, 4G and rural broadband new generation fixed-wireless devices that underpin an increasingly connected world.

Meer info