Machine to Machine Routers (M2M)

Mifi-hotspot levert mobiele internet oplossingen in de vorm van industriële M2M mobiele routers, M2M Antennes en toebehoren. Mifi-Hotspot levert op gebied van Machine to Machine routers de high end merken Peplink, Teltonika, Cradlepoint en Nettcom. 

Meer informatie over M2M routers

Celerway Mobile Routers

Celerway Mobile Routers

Het innoverende bedrijf Celerway is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van industriële mobiele multi-WAN routers. Celerway biedt een uitgebreid portfolio van robuuste mobiele routers en software oplossingen. Met gebruik van deze routers beschikken klanten over snel, veilig en betrouwbaar internet ongeacht de locatie waar zij zich bevinden.

Meer info

Peplink M2M routers

Peplink M2M routers

Peplink ontwerpt en fabriceert industriële M2M routers die aan de hoge standaarden voldoen. De Machine to Machine routers worden geleverd onder de naam Pepwave, zijn zeer betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De pepwave M2M routers zijn zeer robuust en worden ingezet in de industrie, scheepvaart, openbaar vervoer en public safety zoals brandweer, politie en ambulances.

Meer info

Peplink Balance routers

Peplink Balance routers

Peplink ontwerpt en fabriceert "high end" Balance routers. Met deze Peplink balance Mullti WAN routers kun je meerdere internetverbindingen combineren tot een uiterst betrouwbaar internet. Hierdoor wordt extra bandbreedte verkregen met extra stabiliteit. Dit maakt deze routers uitermate geschikt voor bedrijfskritische processen en zakelijke omgevingen. Meer weten over Peplink Balance Routers?

Meer info

Teltonika M2M routers

Teltonika M2M routers

Het is Teltonika's visie om toegevoegde waarde bieden voor mensen en bedrijven door het creëren van elektronische apparaten en oplossingen die zijn gebaseerd op de laatste stand van wetenschap en technologie. Teltonika wil mensen helpen om de nieuwste technologieën in het echte leven te integreren zodat deze een meerwaarde biedt en leidt tot kwaliteitsverbetering en verrijking van het leven.

Meer info

M2M routers diversen

M2M routers diversen

Onder M2M routers diversen vind je diverse routers van onder andere het merk NetComm. Klik verder voor het aanbod van MiFi Hotspot.

Meer info
 

Celerway GO 4G /LTE CAT12 Portable MiFi Router 950 Mbps

Celerway-Go-CAT12-portable-Router-950 Mbps-mifi-hotspot-top-view-antennas
  • Portable router simlockvrij
  • Doorvoersnelheid 950 Mbps
  • Tot 5 gelijktijdige WAN-verbindingen
  • 2x GB WAN/LAN
  • 2x 2dBi 4G LTE antennes
Op voorraadMeer info
  • Vertrouwd en veilig online winkelen

  • Gratis verzending boven € 50.

  • Betalen met: