Bundelaanbiedingen

Speciaal samengestelde bundels voor verschillende oplossingen. Alle benodigdheden voor een scherpe prijs.

Camper Internet

Camper Internet

Internet oplossingen speciaal voor campers. Overal  snel en veilig internet in en rond de camper of caravan. De omni-directionele antennes zoeken constant om zich heen naar de beste verbinding. De robuuste routers zorgen vervolgens voor een signaal in en rond de caravan of camper. 

Meer info

Jacht Internet

Jacht Internet

Speciaal voor de jachten markt: Internet oplossingen om overal waar men gaat snel en veilig internet ter beschikking te hebben. De omni-directionele antennes zoeken continu naar het beste signaal. In combinatie met de robuuste routers zorgen de bundels voor een internet verbinding aan boord.

Meer info

Thuiskantoor internet

Thuiskantoor internet

Met deze bundels voorzie je jouw thuis kantoor van snel internet. Zo kan jij lekker door met je werkzaamheden en streamen de rest van je gezinsleden hun serie lekker door.

Meer info

Bouwkeet Internet

Bouwkeet Internet

Voorzie iedere bouwplaats van snel en betrouwbaar internet. Werk online waar het vaste netwerk nog niet beschikbaar is. De aangeboden bundels kunnen gemakkelijk verplaatst worden voor tijdelijke toepassingen. 

Meer info

Reiziger Internet

Reiziger Internet

Bundels speciaal samengesteld voor reizigers die overal ter wereld online willen zijn. De combinatie van antenne met router zorgt voor een betrouwbaar en snelle verbinding. Het compacte formaat van zowel de antenne als de mifi router maakt deze oplossing gemakkelijk te verplaatsen. 

Meer info

Vakantiehuis Internet

Vakantiehuis Internet

Bundels speciaal samengesteld voor internet in vakantiehuizen. Een richtantenne in combinatie met een sterke router zorgen voor een geschikte verbinding in en rond het vakantiehuis. 

Meer info
 

Camperbundel Celerway Stratus Single modem + Poynting MiMo-3-V15

CW Stratus single + mimo-3-small

Camper Internetbundel:

  • Celerway Stratus Single
  • Doorvoersnelheid 950 Mbps
  • Poynting MiMo-3-V2-15

 

€ 1.049,-inclusief BTW
Op voorraadMeer info