«»

B2B antennes voor smart buildings

Alle antennes »

Overal ter wereld internet op uw boot

Alle maritieme antennes »

Een Antenne voor 2G GSM, 3G UMTS of 4G LTE kopen?

Ons assortiment antennes zijn toepasbaar in gebieden waar het GSM, UMTS of LTE signaal erg laag is. De antennes laten zich gemakkelijk aansluiten. Deze antenne zijn zeer geschikt voor het gebruik in een wireless omgeveing. Onderstaand treft u ons assortiment antennes aan:

 

WiFi Antennes

WiFi Antennes

De WiFi antennes zijn geschikt voor 2,4 en/of 5 GHz netwerken. De antennes zijn voorzien van een SMA, TS9, CRC9 of N-Male connectoren.

Meer info

DAB Antennes

DAB Antennes

Digitale audio-uitzending (DAB), ook bekend als digitale radio en high-definition radio, is audio-uitzending waarin analoge audio wordt omgezet in een digitaal signaal en wordt uitgezonden op een toegewezen kanaal in het AM- of (meer gebruikelijk) FM-frequentiebereik.

Meer info

LTE Antennes

LTE Antennes

De 4G LTE antennes zijn geschikt voor het LTE 800/900/1800/2100/2600 Mhz netwerken. De antennes zijn voorzien van een SMA, TS9, CRC9 Male connectoren. 

Meer info

LTE MiMo Antennes

LTE MiMo Antennes

Het LTE Netwerk werkt met de zogenaamde MiMo technologie. MiMo staat voor Multiple input, Multiple output. Dit betekent dat je in een apparaat geschikt voor LTE twee antenne elementen zult aantreffen, waarbij, gelijktijdig, de ene antenne zendt en de andere ontvangt. 

Meer info

2G/3G Antennes

2G/3G Antennes

Ons assortiment 3G/GSM/UMTS antennes zijn geschikt voor auto, caravan en boot en zeer goed toepasbaar in gebieden waar het signaal erg laag is. De antennes laten zich gemakkelijk aansluiten. De antennes zijn geschikt voor een frequentiebereik tussen de 850-960 en 1710-2170 Mhz. De antennes zijn voorzien van een SMA Male of TS9 connector.

Meer info

AIS Antennes

AIS Antennes

Het automatische identificatiesysteem (AIS) is een automatisch volgsysteem dat transponders op schepen gebruikt en wordt gebruikt door scheepsverkeersdiensten (VTS).

Meer info

Marine Antennes

Marine Antennes

Antennes geschikt voor maritieme instrumenten zoals automatische identificatie systemen, marifoons, radios, ontvangen internet en WiFi en het uitzenden van wifi. Alle maritime antennes zijn geschikt voor zeer zware omstandigheden.

Meer info

VHF Antennes

VHF Antennes

VHF staat voor Very High Frequency. Het bereik van VHF reikt van 30 tot 200 MHz. Deze frequentie wordt voornamelijk gebruikt voor DAB en FM radio.

Meer info

5G antennes

5G antennes

De nieuwste generatie antennes die het moderne 5G-netwerk kunnen ontvangen en versterken. Zo ontvang je snel internet op locaties  met een laag signaal. De antennes zijn geschikt voor auto, camper en boot als oplossingen voor thuis, tijdelijk kantoor of vakantiehuis. 

Meer info