Een Antenne voor 2G GSM, 3G UMTS of 4G LTE kopen?

Ons assortiment antennes zijn toepasbaar in gebieden waar het GSM, UMTS of LTE signaal erg laag is. De antennes laten zich gemakkelijk aansluiten. Deze antenne zijn zeer geschikt voor het gebruik in een wireless omgeveing. Onderstaand treft u ons assortiment antennes aan:

 

Marine Antennes

Marine Antennes

Ons assortiment marine antennes zijn geschikt voor het LTE 800/900/1800/2100/2600 Mhz netwerken, maar ook Wifi netwerken. De antennes zijn voorzien van een SMA of N Male/ Female connectoren en zijn geschikt voor veeleisende vaak corrosieve omgevingen.  Onderstaand treft u ons aanbod van Marine antennes.

Meer info

LTE Antennes

LTE Antennes

De 4G LTE antennes zijn geschikt voor het LTE 800/900/1800/2100/2600 Mhz netwerken. De antennes zijn voorzien van een SMA, TS9, CRC9 Male connectoren. Onderstaand treft u ons aanbod op gebied van LTE Antennes.

Meer info

LTE MiMo Antennes

LTE MiMo Antennes

Het LTE Netwerk werkt met de zogenaamde MiMo technologie. MiMo staat voor Multiple input, Multiple output. Dit betekent dat je in een apparaat geschikt voor LTE twee antenne elementen zult aantreffen, waarbij, gelijktijdig, de ene antenne zendt en de andere ontvangt. Onderstaand treft u ons aanbod op gebied LTE MiMo Antennes

Meer info

2G/3G Antennes

2G/3G Antennes

Ons assortiment 3G/GSM/UMTS antennes zijn geschikt voor auto, caravan en boot en zeer goed toepasbaar in gebieden waar het signaal erg laag is. De antennes laten zich gemakkelijk aansluiten. De antennes zijn geschikt voor een frequentiebereik tussen de 850-960 en 1710-2170 Mhz. De antennes zijn voorzien van een SMA Male of TS9 connector. Onderstaand treft u ons aanbod op gebied van 2G/3G antennes.

Meer info

WiFi Antennes

WiFi Antennes

De WiFi antennes zijn geschikt voor 2,4 en/of 5 GHz netwerken. De antennes zijn voorzien van een SMA, TS9, CRC9 of N-Male connectoren. Onderstaand treft u ons aanbod op gebied van WiFi Antennes.

Meer info