Klantenservice medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende allround-functie waarin jij je zowel bezighoudt met het plaatsen van content op de website, als telefonisch & per e-mail support bieden aan de klant? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf binnen mobiel internet? Lees dan snel verder!

De organisatie
MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl levert internationaal mobiele oplossingen, die ervoor zorgen dat onze klanten, ongeacht hun locatie, over een high-speed internetverbinding beschikken zonder onderbrekingen. Denk hierbij aan USB-modems, mobiele draadloze routers (MiFi), 4G/ 5G routers, M2M routers, 4G/5G Antennes, Connectivity (simkaarten) en bijbehorende accessoires. Het assortiment van MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes groeit continu. Tevens zijn wij distributeur van Celerway en Teltonika routers, Poynting, Scan en Panorama antennas. We zijn een kleinschalige organisatie met grootschalig bereik.

We groeien snel, voor jou de ideale omgeving om jezelf te kunnen ontwikkelen op meerdere vlakken

Werkzaamheden
Wij zijn op zoek naar een allround webshop medewerker. Heb jij affiniteit met en ervaring opgedaan met een (of meerdere) van de volgende werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Ben jij bovendien op zoek naar afwisseling binnen jouw rol? Dan zit je bij ons goed! Geen dag is hetzelfde bij MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl. Hoe jouw werkweek eruit komt te zien? Je pakt (een van de) omschreven werkzaamheden met energie op en bovendien ondersteun je in praktische werkzaamheden zoals het inpakken en verwerken van bestellingen van MiFi-Hotspot.nl of ICMT-Antennes.nl.

Dus: wil jij meegroeien binnen ons bedrijf gericht op mobiel internet? En zie jij jezelf terug in de omschreven werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen
We zijn op zoek naar een gepassioneerde enthousiaste Webshop medewerker die elke dag voor het beste resultaat gaat. Daarnaast is het fijn dat je over de volgende eisen beschikt:


Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende allround-functie in een snelgroeiende internationale organisatie, waarbij jij je zowel bezighoudt met het plaatsen van content op de website en sociale media als met het verwerken van bestellingen. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op gebied van klantcontact, ICT, technische kennis en website beheer. Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je te werken in een kleinschalig, maar dedicated en multi-inzetbaar team. Wij halen graag onze doelen, maar wel altijd met een glimlach op het gezicht. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden en/of te ondersteunen waar nodig, maar de nadruk ligt op jouw zelfstandigheid. Dat is immers voor jou ook het meest uitdagend! Deze functie biedt je de kans je kennis te verbreden, doordat je op verschillende werkvlakken wordt ingezet (zowel bureauwerk als operationeel). Daarnaast staat de ontwikkeling van jouw vaardigheden centraal.

We groeien snel en daarom is er altijd wat te doen! Binnen deze functie dagen wij je continu uit, waarbij jij veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.

Ben je enthousiast en wil jij ons team komen versterken?
Ben jij de Webshop medewerker waar we naar op zoek zijn? En wil je graag aan de slag bij in deze uitdagende rol met veel vrijheid en een prettige werksfeer? Dan maken we graag op korte termijn kennis met je. Stuur jouw motivatie en je cv naar solliciteren@mifi-hotspot.nl. Binnen twee werkdagen na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie.