Online Marketeer

Op zoek naar een uitdagende online marketing functie waarbinnen jij je richt op de optimalisatie van zowel de zichtbaarheid en vindbaarheid als op praktische zaken? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf binnen mobiel internet? Lees dan snel verder!

De organisatie
MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl levert internationaal mobiele oplossingen, die ervoor zorgen dat onze klanten, ongeacht hun locatie, over een high-speed internetverbinding beschikken zonder onderbrekingen. Denk hierbij aan USB-modems, mobiele draadloze routers (MiFi), 4G/5G routers, M2M routers 4G/5G Antennes, Connectivity (simkaarten) en bijbehorende accessoires. Het assortiment van MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes groeit continu. Tevens zijn wij distributeur van Celerway en Teltonika Routers, Poynting, Scan en Panorama antennas. We zijn een kleinschalige organisatie met grootschalig bereik.

We groeien snel en innoveren continu: de ideale omgeving om jezelf in te ontwikkelen  

Werkzaamheden
Wij zijn op zoek naar een specialist in online marketing met een can-do mentaliteit. Heb jij affiniteit met- en ervaring opgedaan met één (of meerdere) van de volgende werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 Kortom, jij voelt je op je gemak in de wereld van online marketing en je weet precies hoe je welke kanalen het beste kunt inzetten. Als online marketingspecialist is jouw inhoudelijke vakkennis over de marketingbranche erg belangrijk. Je bent nieuwsgierig en je bent continu op de hoogte van de nieuwste technologieën en mogelijkheden.

Ben jij op zoek naar afwisseling binnen jouw rol? Dan zit je bij ons goed! Geen dag is hetzelfde bij MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl. Hoe jouw werkweek eruit komt te zien? De ene dag ga je aan de slag met de strategie, planning, inzet en optimalisatie van onze onlinemarketingkanalen. De andere dag focus je op het opzetten van SEA campagnes of het verbeteren van de vindbaarheid door middel van SEO. Daarnaast kun je ook aan de slag met het ontwikkelen van een social mediastrategie en het creëren van relevante content. Tussendoor ondersteun je hier en daar in de praktische werkzaamheden zoals het inpakken en verwerken van bestellingen van MiFi-Hotspot.nl of ICMT-Antennes.nl. Kortom een zeer afwisselende en vooral uitdagende baan waarbij je het vertrouwen én de vrijheid krijgt om jouw talenten te laten zien en te laten groeien.

Wij vragen
We zijn op zoek naar een gepassioneerde enthousiaste marketeer die elke dag voor het beste resultaat gaat. Daarnaast is het fijn dat je over de volgende eisen beschikt:

 

Wij bieden
Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en kwaliteiten. Daarnaast bieden we een uitdagende en afwisselende functie in een snelgroeiende internationale organisatie, waarbij jij je zowel bezighoudt met (online) marketing als met praktische zaken. Wij bieden je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je te werken in een kleinschalig, maar dedicated en multi-inzetbaar team. Wij halen graag onze doelen, maar wel altijd met een glimlach op het gezicht. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden en/of te ondersteunen waar nodig, maar de nadruk ligt op jouw zelfstandigheid. Dat is immers voor jou ook het meest uitdagend! Deze functie biedt je de kans je kennis te verbreden, doordat je op verschillende werkvlakken wordt ingezet (zowel bureauwerk als operationeel). Daarnaast staat de ontwikkeling van jouw vaardigheden centraal. Uiteraard bieden we jou de mogelijkheid tot thuiswerken (2 dagen per week).

We groeien snel en daarom is er altijd wat te doen! Binnen deze functie dagen wij je continu uit, waarbij jij veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.

Ben je enthousiast en wil jij ons team komen versterken?
Ben jij de Online Marketing (SEO/SEA) Specialist waar we naar op zoek zijn? En wil je graag aan de slag in deze uitdagende rol met veel vrijheid en een prettige werksfeer? Dan maken we graag op korte termijn kennis met je. Stuur jouw motivatie en je cv naar solliciteren@mifi-hotspot.nl. Binnen twee werkdagen na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie.