Content Creator

Wil jij internationale content creëren en publiceren met betrekking tot de nieuwste mobiele oplossingen voor high-speed internetverbindingen? Ben jij constant op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het maken en publiceren van aantrekkelijke content? Lees dan snel verder!

De organisatie
MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl levert internationaal mobiele oplossingen, die ervoor zorgen dat onze klanten, ongeacht hun locatie, over een high-speed internetverbinding beschikken zonder onderbrekingen. Denk hierbij aan USB-modems, mobiele draadloze routers (MiFi), 4G/ 5G routers, M2M routers, 4G/5G Antennes, Connectivity (simkaarten) en bijbehorende accessoires. Het assortiment van MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl groeit continu. Tevens zijn wij distributeur van Celerway en Teltonika routers, Poynting, Scan en Panorama antennas. We zijn een kleinschalige organisatie met grootschalig bereik.

We groeien snel en innoveren continu: de ideale omgeving om jezelf in te ontwikkelen  

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een Content Creator die gespecialiseerd is in het schrijven van teksten en het maken van content voor de verschillende kanalen. Heb jij affiniteit met- en ervaring opgedaan met één (of meerdere) van de volgende werkzaamheden:

 

Als Content Creator ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je hebt veel vakinhoudelijke kennis en weet via de verschillende kanalen (potentiële) klanten te bereiken.

Ben jij op zoek naar afwisseling binnen jouw rol? Dan zit je bij ons goed! Geen dag is hetzelfde bij MiFi-Hotspot.nl en ICMT-Antennes.nl. Hoe jouw werkweek eruit komt te zien? De ene dag ga je aan de slag met de  optimalisatie van onze onlinemarketingkanalen en het schrijven van teksten. De andere dag focus je op het opzetten van een strategie voor de sociale media kanalen of het verbeteren van de gepubliceerde content. Je bent actief bezig met groei en er is veel ruimte voor creatieve eigen inbreng. Kortom een zeer afwisselende en vooral uitdagende baan waarbij je het vertrouwen én de vrijheid krijgt om jouw talenten te laten zien en te laten groeien.

Wij vragen
We zijn op zoek naar een gepassioneerde enthousiaste content creator die elke dag voor het beste resultaat gaat. Daarnaast is het fijn dat je over de volgende eisen beschikt:


Wij bieden

Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en kwaliteiten. Daarnaast bieden we een uitdagende en afwisselende functie in een snelgroeiende internationale organisatie, waarbij jij je zowel bezighoudt met het maken en publiceren van content als met praktische zaken. Wij bieden je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je te werken in een kleinschalig, maar dedicated en multi-inzetbaar team. Wij halen graag onze doelen, maar wel altijd met een glimlach op het gezicht. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden en/of te ondersteunen waar nodig, maar de nadruk ligt op jouw zelfstandigheid. Dat is immers voor jou ook het meest uitdagend! Deze functie biedt je de kans je kennis te verbreden, doordat je op verschillende werkvlakken wordt ingezet. Daarnaast staat de ontwikkeling van jouw vaardigheden centraal. Uiteraard bieden we jou de mogelijkheid tot thuiswerken.

We groeien snel en daarom is er altijd wat te doen! Binnen deze functie dagen wij je continu uit, waarbij jij veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.

Ben je enthousiast en wil jij ons team komen versterken?

Ben jij de Content Creator waar we naar op zoek zijn? En wil je graag aan de slag bij in deze uitdagende rol met veel vrijheid en een prettige werksfeer? Dan maken we graag op korte termijn kennis met je. Stuur jouw motivatie en je cv naar solliciteren@mifi-hotspot.nl. Binnen twee werkdagen na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie.