Pepwave MAX HD2 router 400MBps wereldwijd

Terug naar overzicht
Pepwave MAX HD2 router 400MBps wereldwijdPepwave MAX HD2 router 400MBps wereldwijdPepwave MAX HD2 router 400MBps wereldwijdPepwave MAX HD2 router 400MBps wereldwijd
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads
Gerelateerd
Video's

Eigenschappen

 

  • 400 MBps doorvoersnelheid
  • 150 gebruikers
  • Meerdere aanbieders Dual-sim
  • Peplink SpeedFusion
  • ext. antenne 1x GPS, 4x WiFi, 4x LTE

 

Beschrijving

De MAX HD2 is een betrouwbare M2M router en zorgt voor snel en betrouwbaar internet onderweg.  Met de dubbele embedded mobiele modems is het mogelijk om twee SIM-kaarten van dezelfde of twee verschillende providers aan te sluiten en deze bandbreedtes te stapelen voor extra bandbreedte. Daarnaast helpt de ingebouwde 4-poort Gigabyte switch ruis in uw mobiele implementaties te verminderen. Al deze toepassingen worden omhult door een robuuste behuizing die geschikt is voor uitdaggende omgevingen. Voor de verschillende certificaten verwijzen we je naar het specificatieblad.

 

Peplink Speedfusion oplossing

De Peplink SpeedFusion oplossing bestaat uit het volgende 3 tal technologieën om specifieke netwerkproblemen “het hoofd” te kunnen bieden te weten: Hot Failover; Wan Smoothing en bandwith bonding. Deze technologieen zorgen er voor dat men altijd een performante internetverbinding heeft.

Lees hier meer over de Speedfusion Oplossing van Peplink

 

InControl2 Remote beheer en Fleet-tracking

Met de ingeboude GPS-tracking en InControl2 cloud based management kunnen alle routers op afstand worden gecontroleerd en beheerd. Tevens heeft men overzicht over de locatie van alle voertuigen van de vloot.Tevens is er een Mobiele app verkrijgbaar in de app store.

 

Click hier voor de InControl2 video

Personaliseerbaar portaal

Het personaliseren van het toegangsportaal kan eenvoudig worden gedaan door middel van het uploaden van je logo en algemene voorwaarden. Toegestane bandwijdte en toegangsduur per gebruiker of afstandsradius kunnen gemakkelijk aangepast worden. 

 

In de doos:

1x Pepwave MAX HD2
1x 12V3A adapter
4x 5dBi WiFi antennes
1x GPS actieve antenne
4x 2dBi 4G LTE antennes
4x magnetische RP-SMA adapter
1x paar bevestigingsbeugels