Pepwave MAX BR1 ENT Router 600MBps + GPS Wereldwijd

Terug naar overzicht
Pepwave MAX BR1 ENT Router 600MBps + GPS WereldwijdPepwave MAX BR1 ENT Router 600MBps + GPS WereldwijdPepwave MAX BR1 ENT Router 600MBps + GPS WereldwijdPepwave MAX BR1 ENT Router 600MBps + GPS Wereldwijd
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads
Gerelateerd
Video's

Eigenschappen

  • Simlockvrij met werelddekking
  • M2M-4G LTE Router + GPS
  • Doorvoersnelheid tot 300 Mbps
  • Tot 150 verbindingen tegelijkertijd
  • Downloadsnelheid 600 Mbps
  • 2 schokbestendige SIMkaartsloten
  • Speedfusion Hot Failover
  • Gecertificeerd voor zware omstandigheden
  • 2x gigabit LAN 1x gigabit WAN/LAN
  • Power Connector: 10-56V DC 


Beschrijving

Speciaal voor zware industriële- en automotive toepassingen is de Pepwave MAX BR1 ENT router is geproduceerd. Deze router beschikt over een robuuste behuizing, gemaakt van slagvaste materialen. De Pepwave MAX BR1 ENT is hierdoor bestand tegen extreme bedrijfsomstandigheden. De router doorstaat schokken, trillingen en extreme temperaturen met gemak. Voor de diverse certificeringen verwijzen wij je naar het specificatieblad.

Realiseer betrouwbare connecties (point-to-point of point-to-multi WAN) met de Pepwave MAX BR1 ENT. Niet alleen voor kritische processen is dit van belang, maar ook voor primair internet, videosurveillance, betalingen en voertuigcommunicatie. Bovendien is de router een uitkomst wanneer je op reis gaat met per camper, of een jacht. Dankzij de Hot Failover wordt een mogelijke onderbreking van de verbinding voorkomen. Daardoor is de router uiterst betrouwbaar voor communicatie met politieauto’s, brandweerauto’s, ambulances enz. Bekijk onder ‘video’s de demo van deze Hot Failover technologie.

De Pepwave MAX BR1 ENT bevat gigabit UTP-poorten waaronder 1x LAN- en 1xLAN/WAN poort en een twee LTE-verbindingen. De M2M router is hierdoor zeer geschikt voor snel en betrouwbaar internet. Binnen de industrie sluiten de functies van de Pepwave MAX BR1 4G router naadloos aan op diverse Machine to Machine (M2M) en voertuigtoepassingen.

Bovendien beschikt de Pepwave MAX BR1 ENT router over een externe gps-aansluiting en een wide input (10-56V DC). Naast een bijgeleverde power adapter is aansluiting van de MAX BR1 ENT rechtstreeks mogelijk via een terminalblock connector op het contactslot van een voertuig. Zo kun je de router altijd op de juiste manier opstarten of afsluiten. Deze unieke eigenschappen maken de Pepwave MAX BR1 ENT uitermate geschikt voor allerlei transport en asset tracking toepassingen.

Beveiliging met PepVPN, Firewall en QoS

Met de MAX BR1 ENT van PepVPN zet je met één IP-adres een beveiligd netwerk op. De VPN-verbinding maakt gebruik van IPsec encryptie en de verbinding, waarbij de verbinding dankzij Hot Failover in stand blijft. Daarbij beveiligt de SPI-firewall het netwerk, waarmee ongewenste websites worden geblokkeerd voor (een deel van) de aangesloten devices. Ook geef je met Quality of Services prioriteit aan de datastromen waardoor deze processen altijd actief blijven.

Peplink Speedfusion oplossing

De Peplink SpeedFusion oplossing bestaat uit een drietal technologieën om specifieke netwerkproblemen te voorkomen: Hot Failover, Wan Smoothing en Bandwith Bonding. Hierdoor maken jouw gebruikers altijd optimaal gebruik van een performante internetverbinding.

Lees meer over de Speedfusion Oplossing van Peplink

InControl2 Remote beheer en Fleet-tracking

Via Gps-tracking en InControl2 cloud based management manage- en controleer jij alle routers op afstand. Deze tools bieden jou het overzicht over de locatie van alle voertuigen van de vloot. Gebruik hiervoor de mobiele app, welke verkrijgbaar is in de App Store.

Bekijk hier de InControl2 video

Personaliseerbaar portaal

Upload een logo en de algemene voorwaarden om het portaal te personaliseren. Hierin kun je ook de toegestane bandwijdte, toegangsduur per gebruiker of afstandsradius instellen.  

In de verpakking vind je: 

1x Pepwave MAX-BR1-ENT-LTEA-K-T 
1x Power supply 
1x GPS Antenne
2x 2 dBi 4G LTE Antennes
1x QS Engelstalige handleiding