Peplink SpeedFusion

SpeedFusion Technologie van Peplink

Met de Unieke gepatenteerde SpeedFusion Technologie van Peplink kun je bandbreedte van de aanwezige VPN verbindingen een boost geven. Met deze technologie heb je mogelijkheid om softwarematig de bandbreedte van maximaal 13 aanwezige verbindingen bij elkaar op te tellen (stapelen). Denk hierbij aan DSL, 3G, 4G en andere in het bedrijf aanwezige verbindingen. Deze worden softwarematig getransformeerd tot een enkelvoudige gebundelde dataverbinding. Deze dataverbinding is zeer snel, betrouwbaar en budgetvriendelijk.

Incontrol2

Met InControl2, een cloud toepassing van Peplink, kan men met het PEPVPN configuratie tool, zeer eenvoudig, SpeedFusion netwerken opzetten.

Zo werkt de Peplink SpeedFusion Failover

Peplink SpeedFusion Oplossing:

De Peplink SpeedFusion oplossing bestaat uit het volgende 3 tal technologieën om specifieke netwerkproblemen “het hoofd” te kunnen bieden te weten:

Hot Failover

Hot “Failover” is de technologie die ervoor zorgt dat, in het geval je WAN connectie plotseling verbroken wordt, jouw dataverkeer via een andere verbinding wordt gestuurd. Op deze wijze blijf je zonder haperingen altijd online.

Wan Smoothing

WAN-Smoothing is een technologie die, op basis van slimme algoritmes, ervoor zorgt dat er geen pakketjes verloren gaan in het dataverkeer. Dit voorkomt haperingen en minimaliseert vertragingen en zorgt er oa voor dat bijv software probleemloos gedownload kan worden.

Bandwith Bonding

Met deze technologie kan men tot wel 13 data connecties samenvoegen. Hierdoor verkrijgt men een redundante dataconnectie met een hoge bandbreedte (snel internet).