Peplink SpeedFusion

SpeedFusion Technologie van Peplink

Geef de bandbreedte van aanwezige VPN-verbindingen een boost met de SpeedFusion Technologie van Peplink. Deze technologie biedt de mogelijkheid softwarematig de bandbreedte van maximaal dertien aanwezige verbindingen te stapelen. Denk hierbij aan: DSL, 3G, 4G of andere aanwezige verbindingen binnen de organisatie. De verbindingen worden softwarematig getransformeerd tot een enkelvoudige gebundelde dataverbinding die snel, betrouwbaar en budgetvriendelijk is.

InControl2

Peplink werkt met de cloud toepassing InControl2, waardoor met de PepVPN-configuratie tool eenvoudig SpeedFusion netwerken opgezet kunnen worden.  

Zo werkt de Peplink SpeedFusion Failover

Peplink SpeedFusion Oplossing

Een drietal technologieën vormt de Peplink SpeedFusion oplossing om specifieke netwerkproblemen te voorkomen: Hot Failover, Wan Smoothing en Bandwith Bonding. Hierdoor maken jouw gebruikers altijd optimaal gebruik van een performante internetverbinding.

Hot Failover

Verbreekt de WAN-connectie plotseling? Dan leidt HotFailover het dataverkeer om via een andere verbinding. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw netwerk altijd online is zonder haperingen.

Wan Smoothing

Op basis van slimme algoritmes zorgt de WAN-Smoothing technologie ervoor dat gegevens niet verloren gaan in het dataverkeer. De technologie voorkomt haperingen en minimaliseert vertragingen, waardoor je bijvoorbeeld moeiteloos software kunt downloaden.

Bandwith Bonding

De Bandwith Bonding technologie biedt de mogelijkheid tot wel dertien dataconnecties samen te voegen. Bovendien zet deze technologie een redundante dataconnectie op met hoge bandbreedte wat snel internet verzorgt.

Peplink

Peplink

Peplink ontwerpt en fabriceert industriële M2M routers die aan de hoge standaarden voldoen. De Machine to Machine routers worden geleverd onder de naam Pepwave, zijn zeer betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De pepwave M2M routers zijn zeer robuust en worden ingezet in de industrie, scheepvaart, openbaar vervoer en public safety zoals brandweer, politie en ambulances.

Meer info

Dual Band WiFi 2,4 + 5 GHz

Dual Band WiFi 2,4 + 5 GHz

Dual Band WiFi 2,4 + 5 GHz

Meer info

Dual Sim

Dual Sim

Dual Sim

Meer info

Werelddekking

Werelddekking

Werelddekking

Meer info

VPN

VPN
Meer info

Multi Wan

Multi Wan

Multi Wan

Meer info