Peplink PepVPN/SpeedFusion peers licentie

Terug naar overzicht
Peplink PepVPN/SpeedFusion peers licentie
Variant: 
€ 99,-
€ 199,-
€ 398,-
levertijd 3 dagen
Excl. BTW:€ 81,82
Aantal:
Bedrag: € 99,- 
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Grote voorraad in NL
  • Veilig betalen
  • Advies op maat
  • Vragen? Bel met onze helpdesk

 

Qshops


Omschrijving
Specificaties
Reviews
Video's

Eigenschappen


 • Verhoog het aantal Peplink VPN / SpeedFusion-peers
 • Licentie voor 5, 10 of 20 peersOmschrijving

Met deze licentie verhoog je het aantal PepVPN verbindingen van 2 naar 5, 10 of 20. Zo wordt het knelpunt dat optreedt wanneer beide verbindingen worden gebruikt voor het hoofdkantoor verlicht en kan er verbinding woren gemaakt met meerdere externe sites. 

SpeedFusion-technologie ondersteunt zakelijke VPN's die de bandbreedte van maximaal 13 goedkope kabel-, DSL-, 4G LTE / 3G en andere links die overal op uw bedrijfs- of institutionele WAN zijn aangesloten. Of u nu een paar documenten overdraagt of realtime POS-gegevens, videofeeds en VoIP-oproepen genereert, SpeedFusion pompt al uw gegevens in één grote datapijp die budgetvriendelijk, supersnel en eenvoudig te configureren is voor elke netwerkomgeving.
PepVPN wordt geïntroduceerd om het nog gemakkelijker te maken om naar SpeedFusion te migreren. Of u nu meteen alle voordelen van SpeedFusion wilt of u nu liever in fasen migreert, onze nieuwe drieledige structuur maakt het eenvoudig, betaalbaar en gemakkelijk.

PepVPN

Met PepVPN maak je met één statisch IP-adres een beveiligd netwerk. De VPN verbinding maakt gebruik van IPsec encryptie en de verbinding wordt door middel van Hot Failover nooit verbroken. Daarbij wordt uw netwerk beveiligd door middel van een SPI firewall. Hiermee blokkeert u ongewenste websites voor (een deel van) de aangesloten devices. Ook geef je met Quality of Services prioriteit aan de datastromen waardoor deze processen altijd blijven werken.

Op de Balance One werkt de licentie voor zowel SpeedFusion als PepVPN. Voor andere apparaten werkt het alleen voor PepVPN en wordt SpeedFusion niet ingeschakeld.

Peplink-speedfusion-overview

SpeedFusion Hot Failover

beheert meerdere redundante verbindingen om VPN's en VoIP-implementaties ten alle tijden op peil te houden.

Met andere VPN-technologieën beëindigt WAN-failover bestaande VPN-verbindingen, wat kostbaar is stilstand. SpeedFusion Hot Failover voorkomt dit door veilige tunnels te onderhouden over alle beschikbare WAN-links. In het geval van een WAN-storing, SpeedFusion Hot Failover schakelt het verkeer onmiddellijk en naadloos om naar een andere beschikbare tunnel. Dit zorgt voor onbreekbare VPN's en VoIP-sessies.

SpeedFusion Bonding

Hand in hand met Hot Failover en PepVPN bundelt SpeedFusion Bonding al uw verbindingen om u een verbluffende doorvoer te geven wanneer je het nodig hebt. 

SpeedFusion Bonding combineert meerdere links van verschillende providers tot één grote data doorvoer. Bonding monitoort connnecties en schakelt automatisch over naar Hot Failover wanneer connecties onstabiel worden. Bandwijdte kan worden aangepast voor een specifiek project. Schakel verbindingen van welke provider dan ook in en creëer onmiddelijk meer bandwijdte. Wanneer er minder bandwijdte nodig is verwijder je de verbinding, zo worden direct kosten bespaard.

Levering

1x PVN-LC PepVPN/Speedfusion Peers License