Peplink Balance Routers

Peplink Balance routers

Met de zakelijke Peplink Balance Multi WAN creëer je een uiterst betrouwbare internetverbinding. De Peplink Balance Multi WAN beschikt over extra stabiele bandbreedte, waardoor je met gemak tot wel dertien verschillende internetverbindingen combineert. Bovendien is de internetverbinding snel- en betrouwbaar dankzij de hoge doorvoersnelheid van de Peplink Balance routers. Wanneer een enkele verbinding verbreekt, merkt de gebruiker hier niets van door de SpeedFusion Hot Failover. De routers zijn hierdoor uiterst geschikt voor bedrijfskritische processen- en zakelijke omgevingen.

Vervang jouw kostbare internetverbinding met het goedkope alternatief van Peplink Balance routers en verlaag zo eenvoudig je internetkosten. De Peplink Balance routers zijn ontworpen om bedrijven te voorzien van een jarenlange up-time, waarbij het record inmiddels staat op 1252 dagen.

 

 Bekijk hier hoe de Peplink SpeedFusion Hotfailover werkt!

USB Poort

De Peplink Balance routers beschikken over één of meerdere usb poort(en). Configureer zo eenvoudig een backup-verbinding met gebruik van een usb-dongel (voorzien van een simkaart).

VPN Verbindingen

De Peplink Balance routers ondersteunen VPN-verbindingen, ook wel bekend als PepVPN peers. Dankzij Load-balancing wordt altijd een stabiele en veilige VPN-verbinding opgezet wat het beschikbare verkeer over de juiste verbindingen verdeelt.

Load Balancing en high availability

De Peplink Multi WAN Balance routers bieden de mogelijkheid het internetverkeer te prioriteren- en balanceren. Load-balancing biedt de mogelijkheid met een zevental aanpasbare instellingen het internetverkeer te verdelen over de beschikbare verbindingen. Ken prioriteit toe aan belangrijk internetverkeer (bijvoorbeeld: VoIP) en genereer een hogere beschikbaarheid (high availability).

SpeedFusion Bandwidth Bonding

Combineer alle beschikbare internetverbindingen tot één verbinding van grote bandbreedte met SpeedFusion Bandwith Bonding. Valt een verbinding weg? Dan wordt deze naadloos overgenomen door de andere beschikbare verbindingen. Dit wordt ook wel de WAN Failover genoemd, waar de gebruiker uiteraard niks van merkt. Zo biedt de Peplink Multi WAN router jou de beste prestaties.

 

AP controller

Manage tot wel 1500 draadloze accespoints op afstand met Peplink’s AP-Controller. Dankzij de eenvoudige interface heb jij inzicht in rapporten en gedetailleerde eventlogs. Bovendien heb je de mogelijkheid een hotspot voor klanten op te zetten met behulp van de Captive Portal-functie. Bepaal eenvoudig de verbindingssnelheid en een datalimiet met gebruik van de AP-Controller voor optimaal gebruik van jouw Peplink Balance router(s). 

InControl2

Met InControl2, een Cloudservice van Peplink, manage- en monitor je filialen op afstand in een centraal overzicht. De webinterface van iedere router in het Peplink netwerk kan op afstand worden benaderd. Configuratiewijzigingen kunnen voor alle routers in één keer worden "gepushed". Met de Peplink mobiele APP heb je de beschikking over een router-utility die je direct iedere verandering in het netwerk meldt.

LAN Bypass en Drop-In

Mocht een stroomstoring optreden, dan verbindt de feature Peplink LAN Bypass de WAN1-poort door met de LAN1-poort van de router. Dit wordt ook wel ‘bridged’ genoemd waardoor internetverkeer beschikbaar blijft ondanks dat de router is uitgeschakeld. Zodra de feature wordt gebruikt in de ‘drop-in modus’ is het mogelijk de Balance router toe te voegen aan het netwerk zonder onderbreking van de verbinding.

Peplink Balance Router Externe product pagina 

Ga naar onze productpagina van de Peplink Balance routers