Connect IT Boat Device

Terug naar overzicht
Connect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceCIB Connect IT Boat Device-yacht-connectConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat Device
Prijs:
€ 317,63
Op voorraad
Excl. BTW:€ 262,50
Aantal:
Bedrag: € 317,63 
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Grote voorraad
  • Veilig betalen
  • Advies op maat
  • Vragen? Bel met onze helpdesk

 

Qshops


Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads
Gerelateerd
Video's

Eigenschappen van Connect-It-Boat


Beschrijving

Met de Connect-It-Boat (CIB) applicatie verkrijgt u realtime informatie over uw boot. De applicatie bestaat uit een IoT apparaat dat verschillende soorten informatie kan verzamelen en deze vervolgens via een gsm modem verzendt naar een Cloud-applicatie.

Via de Android en IOS Connect-It-Boat App worden deze gegevens overzichtelijk gepresenteerd en kan men het CIB apparaat instellen naar wens.


Locatie en Tracking met GPS

De CIB Connect It Boat beschikt over een ingebouwde GPS die het mogelijk maakt om uw bootlocatie realtime te bekijken. Naast de Huidige locatie is het ook mogelijk om de afgelegde trajecten op te slaan, waadoor het mogelijk is om uw reizen terug te zien. Voor eigenaren van bijvoorbeeld een verhuurvloot wordt het mogeijk om alle vaartuigen in de vloot te monitoren en hun huidige locatie te bepalen. Voor booteigenaren is het handig dat men een pushmeldingkrijgt wanneer de boot zich verplaatst terwijl men niet aanwezig is. Bijv in geval van diefstal van de boot.

Laadniveau van de boordaccu's

Via een andere interface kan men het laadniveau van de boordaccu's monitoren. Met het Connect It Boat device kun je 2 accu's real time monitoren. Tevens kan men ook de historie van het laadniveau van de accu's opvragen.

Bilge- of lenspomp

Een andere nuttige feature is dat het CIB een interface heeft om te meten of de bilgepomp in werking treedt. Er wordt gemeten wanneer de lenspomp start en wanneer de pomp stopt en hoelang de pomp gedraaid heeft. In het geval dat de de inschakelduur van de pomp een ingestelde waarde overschrijdt, krijgt men een pushmelding. Dit is vooral nuttig wanneer je boot ongepland water maakt.

Starten van de motor

Een ander interface van de Connect it Boat is dat deze vast kan stellen wanneer de motor wordt gestart door het meten van de spanning startrelais. Hier kan men eveneens een pushmelding van ontvangen.

Alarmen cq. notificaties

Via de App en webinterface kan men voor de bovenstaande functies alarmen instellen. Zo kan men instellen dat men een push melding krijgt wanneer de motor wordt gestart, de lenspomp gaat draaien, de boot zich verplaatst en dat de accu's leeg zijn. Hierdoor bent u in de gelegenheid om tijdig reageren.

Vlooteigenaren:

Connect it Boat is handig bij het beheren van een vloot. Zo weet men altijd waar je boten zich bevinden en wanneer er hulp nodig is of ingegrepen moet worden. 

Lees meer over Connect-It-Boat (CIB) op yacht-connect.nl

Abonnementskosten

Bij de aankoop van de connect it boat applicatie is standaard een abonnement voor het eerste jaar inbegrepen. Het abonnement kan daarna verlengd worden via de app. Verlengen kan per 3 of 6 maanden, per jaar of 3 jaar. De kosten van verlengen bedragen:

3 maanden    € 29,00
6 maanden € 49,00
1 jaar € 89,00
3 jaar € 199,00

 

In de doos 

 • IOT Apparaat met GPS en GSM modem
 • Connect it boot-app voor Android en iOS
 • Verbind het Boat web portal
 • EU SIM-kaart
 • 12 maanden abonnement