Connect IT Boat Device

Terug naar overzicht
Connect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceCIB Connect IT Boat Device-yacht-connectConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat DeviceConnect IT Boat Device
Prijs:
€ 349,-
Op voorraad
Excl. BTW:€ 288,43
Aantal:
Bedrag: € 349,- 
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Grote voorraad in NL
  • Veilig betalen
  • Advies op maat
  • Vragen? Bel met onze helpdesk

 

Qshops


Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads
Gerelateerd
Video's

Eigenschappen van Connect-IT Boat Device


Beschrijving

Beschik over realtime informatie van jouw boot met de Connect-IT Boat (CIB) applicatie. De applicatie bestaat uit een IoT apparaat dat verschillende soorten informatie verzamelt en deze vervolgens via een gsm-modem verzendt naar een Cloud-applicatie.

Via de Connect-IT-Boat App (beschikbaar voor Android en IOS) worden deze gegevens overzichtelijk gepresenteerd. Je stelt het CIB-apparaat in naar wens.


Locatie en Tracking met GPS

De CIB Connect IT Boat beschikt over ingebouwde gps die het mogelijk maakt om jouw bootlocatie realtime te bekijken. Naast de huidige locatie is het ook mogelijk om de afgelegde trajecten op te slaan, waadoor je gemakkelijk je reizen terugziet. Voor eigenaren van bijvoorbeeld een verhuurvloot wordt het mogelijk om alle vaartuigen in de vloot te monitoren en hun huidige locatie te bepalen. Voor booteigenaren is het handig dat men een pushmeldingkrijgt wanneer de boot zich verplaatst terwijl men niet aanwezig is, bijv. in geval van diefstal van de boot.

Laadniveau van de boordaccu's

Via een andere interface monitor je het laadniveau van de boordaccu's. Met het Connect IT Boat device kun je twee accu's realtime monitoren. Tevens kun je hier ook de historie van het laadniveau van de accu's opvragen.

Bilge- of lenspomp

Een andere nuttige feature is dat het CIB een interface heeft om te meten of de bilgepomp in werking treedt. Er wordt gemeten wanneer de lenspomp start, wanneer de pomp stopt en hoelang de pomp heeft gedraaid. In het geval van waarde-overschrijding van de inschakelduur van de pomp, krijgt de gebruiker een pushmelding. Dit is vooral nuttig wanneer je boot ongepland water maakt.

Starten van de motor

Een ander interface van de Connect it Boat is dat deze vast kan stellen wanneer de motor wordt gestart door het meten van de spanning startrelais. Hier kan men eveneens een pushmelding van ontvangen.

Alarmen c.q. notificaties

Via de App en webinterface kan men voor de bovenstaande functies alarmen instellen. Zo is een pushmelding in te schakelen wanneer de motor wordt gestart, de lenspomp gaat draaien, de boot zich verplaatst en wanneer de accu's leeg zijn. Hierdoor kun je ad hoc en tijdig reageren.

Vlooteigenaren

Connect IT Boat is behulpzaam bij het beheren van een vloot. Zo weet men altijd waar je boten zich bevinden en wanneer hulp benodigd is of ingegrepen moet worden. 

Lees meer over Connect-IT-Boat (CIB) op yacht-connect.nl

Abonnementskosten

Bij de aankoop van de Connect IT Boat applicatie is standaard een abonnement voor het eerste jaar inbegrepen. Het abonnement kan daarna worden verlengd via de app. Verlengen kan per drie of zes maanden, per jaar of per drie jaar. De kosten van verlengen bedragen:

1 jaar € 109,00
2 jaar € 218,00

 

Wat vind je in de verpakking?  

 • IOT Apparaat met GPS en GSM-modem
 • Connect IT Boat-app voor Android en iOS
 • EU simkaart
 • 12 maanden abonnement