Celerway Cumulus Mobile CAT 6 LTE Router 95 Mbps

Terug naar overzicht
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Downloads

Eigenschappen:

 • Simlockvrij 
 • Mobile-4G LTE CAT6 router
 • EAN 7090049150029
 • Dual Sim
 • Doorvoersnelheid: Load balancing tot 95 Mbps
 • Doorvoersnelheid: Phantom VPN encryption tot 60 Mbps
 • Wi-Fi b/g/n max. 300 Mbps
 • Tot 6 gelijktijdige WAN verbindingen
 • Gecertificeerd voor zware omstandigheden 
 • 5x Mbit LAN/WAN
 • Connectoren 2x SMA RP (Wi-Fi); 3x SMA Male (2x LTE-1xGPS)
 • USB 2.0 poort
 • Power Supply: 12-28 V DC, 2A
 • Nimbus Remote Management licentie 3 jaar
 • Phantom Dynamic VPN licentie 3 jaar
 • Garantie op hardware 3 jaar


Beschrijving

De Celerway Cumulus CAT6 Industriële router is ontworpen als betaalbare mobiele router voor grootschalige implementaties. De Celerway Cumulus 4G + SD-WAN router bestaat uit een robuuste en stevige behuizing. Bovendien is de router geproduceerd van slagvaste materialen wat de router bestand maakt tegen extreme bedrijfsomstandigheden. Zo doorstaat de Celerway Cumulus CAT6 schokken, trillingen en extreme temperaturen met gemak.

De Celerway Cumulus 4G router sluit naadloos aan op diverse Machine to Machine (M2M) en voertuigtoepassingen in de industrie. De Celerway Cumulus beschikt over vijf stuks MBit UTP poorten die je zowel als LAN en als WAN-poort kunt configureren. Daarnaast heeft de Cumulus een 2.4GHz Wi-Fi b/g/n 300 Mbps radio welke je eveneens als WAN kunt instellen (Wi-Fi WAN). Hierdoor is deze M2M router zeer geschikt voor snel en betrouwbaar internet. In totaal kun je zes gelijktijdige WAN connecties tot stand brengen. Tot slot beschikt de Celerway Cumulus router over een externe gps-aansluiting en heeft de Cumulus een wide input van 12-28 V DC.


CelerwayOS Nimbus en Phantom

Het Celerway Operating System is gebruiksvriendelijk en bestaat uit een krachtige Open Source software-applicatie wat beheer en controle (op afstand) van internetverkeer mogelijk maakt. De software controleert het dataverkeer continue met gebruik van tientallen operationele parameters. Hierdoor wordt het dataverkeer op intelligente wijze en simultaan gerouteerd over de beschikbare SD-WAN verbindingen.

Kernonderdelen van het CelerwayOS zijn Nimbus en Phantom. Met Celerway Nimbus kunnen (externe) beheerders een groot aantal routers, voorzien van CelerwayOS, op afstand installeren en beheren. Zo biedt Celerway Nimbus zijn gebruikers de mogelijkheid grootschalige implementaties snel te configureren en online beschikbaar te stellen, wat bijvoorbeeld een onboardingsproces van externe beheerders versnelt. Dankzij de uitgebreide reeks kwaliteitsindicatoren, analyses en waarschuwingen voeren externe beheerders eenvoudig realtime monitoring uit, wat de tijd vermindert die wordt besteed aan het beheren van apparaten. 

Celerway Phantom is een onderscheidende feature, waarmee je naadloos en dynamisch schakelt tussen VPN's, netwerken en WAN's. Hierdoor zet je een zeer flexibele, veilige en betrouwbare netwerkverbinding op zonder verlies aan data. Elke hardwarerouter en ieder viritueel apparaat kan functioneren als een hub of vertakking, of beide, terwijl elke vertakking verbinding kan maken met meerdere Phantom-hubinstanties. Celerway Phantom selecteert hierin automatisch de meest optimale hubinstantie. Bovendien kan Celerway Phantom op locatie of in de cloud worden gebruikt met als resultaat: een ononderbroken high-speed VPN en site-to-site communicatie over meerdere simultane netwerken van ieder type. 

Standaard wordt iedere Celerway router geleverd met een driejarige licentie van Celerway Nimbus en Phantom en drie jaar garantie op hardware. 

Hier lees je meer over de unieke technologie van Celerway.

In de doos:

1x Celerway Cumulus 3YP-CWY-M1.5-E5L1W1-CAT6 router
EAN 7090049150029
1x Power supply 12V DC 2A
2x 5dBi Wi-Fi Antennes (2.4 G)
2x 2dBi 4G LTE Antennes (4G LTE)
1x Gps-antenne
1x QS Engelstalige handleiding
1x Licentie Celerway Nimbus 3 jaar
1x Licentie Celerway Phantom 3 jaar
1x Hardware garantie 3 jaar